BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 6 October 2009

* SyaWaL 1430 HijRiAh *



Alhamdulillah..
Merasa gak berhari raya tahun ni. tapi bnyak perbezaannya..
agak sunyi tahun ni atas sebab2 tertentu..
antaranya, kuantiti yang join reunion 2009 sgtla jatuh merundum sbb masing2 ada yang dah
kawin,ada yg dah start keje awal.. sempat beraye ngn family je, ngn kwn2 dorg x sempat..
xpelah..



Ni je yg setia tiap2 tahun turun padang meround rumah2 kengkawan..
tahun depan xtaula daku setia ke tak.. hihi
moga2 adela lagi..






~kenangan tercipta~


~ GURLZZZ ~



~ tunjuk gigi semuaaa.. hihi ~

~ sweet memori ~



~ kami yang setia :p ~



~ senyummm ~



~ heppyyyyy ~



~ nak balik dah time ni... ~

Syukran jazilan pada yang sudi yang luangkan masa beraya bersama tahun ni.. thanx to fariz coz setia jadi "pengetua" kitorang .. hehe..

hope taun dpan ada lagiii...
~ ukhwah fillah abadan abada...~

2 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum.. dalam gambar ni yang mana 1 tuan punya blog ni?

hawa said...

salam cik ijan..nice blog...ea ini gmba dr amat ke?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin