BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 3 October 2009

..raye ke 14..

Haish.. penatnyer..
hari ni beraya dgn kawan2 sekerja.. dari satu rumah ke 1 rumah, 2 rumah, 3 rumah, sampailah ke sepuluh rumah.. pastu semua hidangkan mknn berat2 antaranya, mee bandung, mihun sup, nasi lemak , nasi ayam pastu ape ntah lagi.. perut dah sebuuuu jer.. bukan makan cam makan sakan pun, juz rasa2 je.. dah orang hidang xkan tgok jer. ape plak tuan rumah kata kan... tapi kalau rasa pun, dah mcm2 menu, x senak perut dibuatnye.. x kira dgn satay, roti jala lagi... fuuhhh... bessssst.. ngeee...

tapi memang best pun k.. bukan selalu dapat bertandang ramai2 ke rumah kwn2.. lagipun kitorng beraye cmni confirm setahun skali.. so, mintak maaf ye perut kerana telah menyeksa kamuu.. :p hehe
( daku terpaksa )

Hope tahun depan berkesempatan lagi..

sekian, tu jer nak ckp.. ape..? boring??
sorry lar.. daku sebenarnye xde mood nak tulis dlm blog hari ni, tapi dah terlanjur sign in, ni je yg mampu daku post.. :p

penat lar...

bling..bling..daa...

8 comments:

anak laut said...

salam...

kesian juga kat perut tu..:)) tak pe..raya setahun sekali..:)..

tq singgah anaklaut

p/s: izinkan saya follow ur blog ya..

ijad said...

tak dapat duit raya ke..

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa. Selamat hari raya.. Semoga dipertemukan dgn Ramadhan yang akan datang insyaAllah. Maaf Zahir & Batin.
semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

akUniA said...

terima kasih kerna kamu sudi mendengar rintihan AKU...
AKU juga akn masuk ke dunia kmu jg...

salam perkenalan..

CIK IZ'S said...

to anak laut, silalah singgah slalu :p and jgn lupe beri komen membina k syukran :)

CIK IZ'S said...

to ijad : eee...dpt gak duit raye, tapi cm segan coz dah besaww... hihi

CIK IZ'S said...

to nia : saya seorang yg suka dgr kisah seseorang. moga2 boleh beri motivasi.. sila singgah selalu k.. thanx coz being my fren..

CIK IZ'S said...

to bujang susah: hye, tQ yeah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin