BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 4 January 2010

setelah berhari-hari cuti.. :)

~ Bismillahi awwalul akhir ~
~ salam semua ~

04012010
..kembali bekerja..

semalam rasa macam liat sgt, tapi pagi tadi tiba-tiba bersemangat nak pegi skola.. hihi
tahniah hati. kau okeeeyy! :)

Dengan semangat gen 2 ( boring la waja :p), cik iz dtg skola awal! hehe,mimpi ape ntah.. hope bukan hari pertama utk tahun ni jew dah la..

Pengalaman kawan sekerja yang kena gelak ngn cik iz n yg lain2 untuk hari pertama ni, bila dia kena cucikan 'uh,uh' sorg murid lelaki. hehehe..tabah sungguh kawan cik iz tu.. cik iz dah merasa 3,4 tahun lepas.. manis untuk dikenang :)

Tahun ni kalau boleh xnak cipta bnyak sgt kenangan yang susah nak lupa. biarlah ckit, janji buat hati bunga2.. hihi demand nampaakk..

thawan2, tolong doakan cik iz capai impian and 'habis' dgn cemerlang yepp.. mekasiiiih... (^_^) jasa kalian, DIA akan balas!

-sekian, luhan dari hati lagi-

~ SALAM UKHWAH~



~renung sedalam yang boleh~

"Hitunglah diri sebelum diri dihitung, timbanglah amalan sebelum ia ditimbangkan, dan bersedialah untuk hari pembentangan amal yang besar, sesungguhnya hisab pada hari kiamat menjadi ringan bagi sesiapa yang melakukan muhasabah diri di dunia"

4 comments:

maiyah said...

insyaAllah adik akan dpt apa yg diimpikan, yg penting trus berusaha

NuRKaSiH said...

salam...
adk buat praktikal ker skrg nie???
smg apa yg d impikan akn t'capai..Amin...

CIK IZ'S said...

to kak maiyah :
insyaallah kak.. hati kena kuat! hihi

CIK IZ'S said...

to kak nur : hurmm..actually saya dah mengajar, skrg sambil study :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin