BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 21 December 2009

...; kita takkan tau apa yg akan jadi pada masa depan walaupun sesaat akan dtg ;...




~ Bismillahi awwalul akhir ~
~ Salam semua ~

Hari ni dah masuk lebih separuh bulan disember. lagi beberapa hari jer nak masuk tahun 2010.
makin hari makin bnyak benda cik iz blaja cmne nak survey hdup. kdg2 jatuh, kdg2 berdiri, ada masa lari2, ada masa plak terduduk! time tu terpaksa la tepuk2 habuk kat punggung pelan2 bangun balik.. ape2 pun, agak indah untuk dikenang. :)

lame tak menghapdet blog. juz singgah blog kawan2 je. jenguk cerita terbaru dorang.. bulan ni cik iz bergumbira menghadiri majlis2 bersejarah teman2.. hikhik


ni salah satunya.. seronok! coz kat ctu dapat kumpul ngn kwan2 yg jarang2 jumpe.. best sgt okeyyy :p masing-masing berkongsi cerita ,pilih tarikh supaya tak bertembung.. cik iz pun pilih gak tarikh tapi setakat pilih jer..hikhik.. kita tak taw ape akan jadi pada masa depan kita. yang penting kita buat yang terbaik masa sekarang nih..

okey..minggu ni insyallah cik iz nak berangkat ke terengganu.. doakan cik iz selamat dlm perjalanan yer.. syukran.

mungkin cik iz akan tinggalkan blog ni lbih lama lagi. lagipun exam dah dekat. cik iz xterer nak layan blog sambil study.. hihi

teruskan berblogging kwn2..

~ salam ukhwah ~








7 comments:

Jalani hidup apa adanya said...

selamat menempuh hidup yang baru

CIK IZ'S said...

syukran... :)

Fatt Chin Choy said...

wah dah pilih tarikh tu
smua dah nak kawen yer
tahniah kalau sampai serunya
hehe

Uruchimaru @ kf said...

yup setju dgn anda..

btw pe khabar awk ?

maaf ler lame xke mari..

satu je nk ckp kf sudah kembali ok !

CIK IZ'S said...

fatt : suka2 jer pilih tarikh padahal calon pon blom ada.. hehe

kf : cik iz sehat, tahniah kalau betul kf dah ok.. thanx singgah cni kmbali.. jaga diri k.. :)

cik EPAL said...

happy new year :)

cik EPAL said...

happy new year :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin