BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 12 November 2009

join contest LUMUT yang badang

~ bismillahi awwalul akhir ~
..salam..

Memula daku singgh blog LUMUT, daku rasa cm pehhh jiwangnyer..

pastu panjang lebar lak tu..cam nota pun ada..
tapi daku tertarik nak baca coz cite dia lbih kurang ngn cite idup daku.

dah dok slalu singgah rasa cm dh kenal lame coz muka LUMUT pun cam muka ex abg daku yg dah kawin skrg. kehkeh..

tapi siyes LUMUT, time daku terduduk daku akan baca cmne Lumut 'bangun'.

Mekasih Tuhan sbb bgtau ada gak yg lagi dasyat ujiannya dari daku..

entry perasaan ke nih???

xmo..xmo.. daku juz nak ckp LUMUT BADANG and lumut, tau kan ape maksud daku??

agak sukar nak cari badang cmni sekelip mata..

so, esoksemalam best sebab ayat sempoi, x heran orang lalu lalang dan bg daku rasa nak hidup kuat cam badang gak! ;-p

esoksemalam tak best sebab kengkadang dok wat daku confius lumut ni laki ke pompuan.. dolu-dolu ar, sebelum cik lumut letak gambar!hihi :-p


~ berpesan-pesan pada kebaikan adalah dituntut dalam agama, teruskan ya ukhti ~

sekian.. mekasey..

~ sedikit renungan bersama ~
" Iaitu orang yang apabila ditimpa musibah, mereka berkata , Sesungguhnya kami milik Allah dan kepada-Nya lah kami kembali." (Al-baqarah: 156 )

9 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

selamat ebrjaya~

{lumut} said...
This comment has been removed by the author.
{lumut} said...

salam..
slogan x lengkap ni cik adik manis.hehe
nnti marah pulak peserta lain..

kene lengkap kan 2 slogan ye..

=)..
lumut badang??

bila kita sedih dan derita...
pandanglah orang yang lagi truk nasibnya dari kita..bukan pandang mereka yg bahagia..
krn dari situ kita akan belajar bersyukur.
dan x beriman seseorang itu..
sebelum ia diuji dengan ujian.
ini ujian yg mampu aku lalui.
dan aku xnak ujian yg xmampu datang lagi.

=)

p/s:masih ade yg terbuku dalam hati.xsemua aku ceritakan disitu...entry kau ni betul2 buat aku rase sentap lah..hehe..tp pengadilnye bukan aku taw.tkot bias..lengkapkan slogan ye cik adik!!

maiyah said...

nak join tapi tak tahu nak wat cite apa.. dah hari2 dok karang tapi tak jadi

CIK IZ'S said...

tq zara.. join tak?
best wat... hihi

CIK IZ'S said...

to lumut...
daku ingat kena pilih antara 2 slogan tu..
sowi, x study bebetul :p

CIK IZ'S said...

to maiyah,

wat je ape2 cite yg terlintas di benak..
janji dari hati :p
maiyah kan lebih bnyak ayat , tgok blog tu panjang2 cite... jom ler join hihi

arnamee said...

Salam:)

semoga menang, syg:)

Fatt Chin Choy said...

salam
jalan2 tgk entri wei

memang si lumut badang... tercabut rumah aku dia kerjakan (kami jiran)

muahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin