BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 September 2009

HARIKU INDAH :-)

Salam..

Hye all.. senyummm semuaa....

senyum la... hihi

x salah k kalau kita senyum tp biarlah bersebab..

walaupun time tu xde sebab nak wat kita senyum, tapi kita bleh ingat perkara2 yang boleh buat kita hepy..


conthnye time2 ngn family or org tersyg.. at least senyum tu bleh buat awet muda taw.. hehe (korang caye ke :p)


Minggu ni adalah 'mnggu bnyak benda nak kena fikir'.. xleh nak ckp kat cni secara detail..

sngt serabut k..cam nak telan je semua menda tu biar hilang.. tapi, nak xnak kena harung gak..
daku kan tabah.. haha..


Tapi seriyes..daku bleh hepy ngn sume ni.. tau nape? sebab daku ada MAK, AYAH, ADIK, ABANG, KAKAK and KAWAN2 YANG SANGAT BEST! Alhamdulillahirabbil a'lamin.. Daku sangat2 bersyukur.. (^_^). Pastu daku fikir setiap orang ada bhgian masing2.. so, wat derkk je, semua ni kan pinjaman.. yang pasti daku gumbira..!!



Lagi2 hari tu abang daku balik cni bersama babynye, si comel BALQIS.. Ya allah, geram sngt tngok budak kecik ni..





Balqis tengok ape tuuu...







balqis nak jadi chef ar, bleh x? hihi




rainbow..polkadots


imikimi - Customize Your World!


Aksi2 si comel ku :p



Dan daku paling suke tengok dia tido.. sangat tenang.. camtu kot kita time baby2 dulu.. semua orang merasa jadi baby cume x ingat jer ape perasaan kita time tu.. kalau ingat tu memang terer lar.. hihi



Mmmuuaahh..! cyaangg Aqis!

Hidup ni sementara, so, bahagiakan diri dan moga kalian pon ceria2 selalu.. k.. thanx for viewing..

daa..salam..

2 comments:

arnamee said...

alolo.. comeynyer dier..cenyummm..;)

CIK IZ'S said...

hihi.. thanx anem..(wakil balqis) :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin